Održana radionica “Zaljubljeni origami”/ foto

DSCF0240

Kako napraviti srce

Gradska knjižnica Nova Gradiška nastavila je s aktivnostima i prigodnim manifestacijama kojima obilježava ovogodišnji Mjesec hrvatske knjige koji je ove godine u znaku ljubavi.
Na Odjelu za djecu održana je kreativna literarno – likovna radionica pod nazivom “Zaljubljeni origami”. Voditeljice radionice bile su odgojiteljice Jasminka Klikić i Teuta Francetić, a suvoditelj viši knjižničar Branko Kolić. Mališane i odgojiteljice ispred gradske knjižnice pozdravila je v.d. ravnateljice Gradske knjižnice Biljana Dakić, a zatim su djeca poslušala recitacije o ljubavi koje je za njih odabrao i pročitao suvoditelj radionice Branko Kolić. 

U izradjivanju srca tehnikom origami sudjelovali su mališani vrtića Nova Gradiška i to starije skupine Kružići koji su došli u pratnji odgojiteljica Sonje Medvedović i Ružice Kovačević. Pokazali su koliko su male ruke vješte u tehnici origami. Bila je to još jedno lijepo druženje u sklopu Mjeseca hrvatske knjige uprličeno u našoj knjižnici.
I za kraj da napominjmo da čitav mjesec traje i akcija povrata knjiga bez naplate zakasnine pod simboličnim nazivom “Ljubite knjige i vratite ih kući”.

Autor: Vanja Tutić/ RadioNG.hr
Foto: Željko Idžotić

 

Print Friendly, PDF & Email

Komentari

komentar/a

Mozete preskociti ovo i ostaviti odgovor..

Komentiraj

Morate biti logirani za pisanje komentara.