Predstava za djecu “Ti i ja Mali medo”

Ilustracija

U četvrtak, 6. travnja u 10,30 sati POUMAR organizira  predstavu za djecu ‘TI I JA, MALI MEDO’ Gradskog kazališta Žar ptica iz Zagreba.

O PREDSTAVI
”Kako odgojiti “maloga medu”, kako ga osloboditi dječjih strahova, kako ga naučiti da kuću drži u redu? Kako odgovarati na njegava neumorna zapitkivanja. Na sva ta pitanja duhovito, razigrano i raspjevano nudi odgovore predstava  “TI I JA, MALI MEDO”.

”TI I JA, MALI MEDO je neodoljiva priča o prijateljstvu, ljubavi i odrastanju koja će naučiti da “biti blizak s djetetom” ne znači dodvoravati se i popuštati djetetu u svemu, već strpljivo mu opraštati, učeći ga odgovornosti i zajedništvu u svakome postupku.

Predstava je napravljena prema dramatizaciji priče Ti i ja, mali medo. U predstavi upoznajemo dva medvjeda, velikog i malog medu, kroz različite situacije kroz koje prolaze roditelji i djeca…

Naglasak je na povjerenji I ljubavi koji su okosnica svakog dobrog odnosa, a posebno odnosa između roditelja I djeteta.

Autor teksta ove dječje predstave je poznati engleski pisac za djecu Martin Waddell pisac je brojnih knjiga za djecu. Dobitnik je brojnih nagrada, između ostalih i Hans Christian Andersen.

Režija: Katja Pegan
Igraju: Berislav Tomičić i Vesna Ravenšćak
Scenograf: Marjan Kravos
Kostimografija: Marija Vidau
Skladatelj: Mirko Vuksanović
Autor songova: Miroslav Košuta

Trajanje: 50 min

ULAZ  SLOBODAN!

Print Friendly, PDF & Email

Komentari

komentar/a

Mozete preskociti ovo i ostaviti odgovor..

Komentiraj

Morate biti logirani za pisanje komentara.