Komedija ‘Dame biraju’, Altteatra Sarajevo u Domu kulture

Plakat

DAME BIRAJU – Altteatra Sarajevo, jedna od najgledanijih komedija svih vremena koja je zapalila kazališne dvorane gdje god je igrala u zadnje dvije godine, gostuje i u Novoj Gradiški u petak, 12. 10. u 19,00 sati.
DAME BIRAJU je urnebesni kazališni hit koji obiluje plesnim točkama, izvrsnom glazbom i publiku nasmijava do suza, a predstava je postala i jedinstveni teatarski “LADIES NIGHT” na koji dolaze prijateljice u grupama na najbolji ženski provod. Obožavateljice ovu predstavu gledaju sada već i desetke puta jer svaki put nudi nešto novo. Naravno, nisu rijetki ni pripadnici jačeg spola koji uživaju u urnebesnom humoru ove hit komedije. Predstava je igrala s ogromnim uspjehom na pozornicama diljem regije, a samo u Splitu i Zagrebu odigrana je više od 20 puta.
Riječ je o uprizorenju poznatog hita Full monty – Skidajte se do kraja na sarajevski način, uz ogromnu dozu poznatog bosanskog humora. 

Ulaznice po cijeni od 60 kn možete kupiti u tajništvu Učilišta radnim danom od 7,00 – 15,00, a mogu se i rezervirati na 035 331 010 pod uvjetom preuzimanja najkasnije do srijede 10. 10. do 15h.
Na dan predstave ulaznica je 70 kn.

Print Friendly, PDF & Email

Komentari

komentar/a

Mozete preskociti ovo i ostaviti odgovor..

Komentiraj

Morate biti logirani za pisanje komentara.