Ljeto u knjižnici 2013. – radionice

Kreativna radionica - foto: arhiva RadioNG.hr

Kreativna radionica – foto: arhiva RadioNG.hr

U srijedu, 19. lipnja, započinje još jedno, dvanaesto po redu LJETO U KNJIŽNICI! Kroz 12 kreativnih susreta i radionica družit će se zajedno predškolci, osnovnoškolci, knjižničari, roditelji, voditelji radionica (veliki kreativci i entuzijasti). Na vrijeme ćemo VAS izvješćivati o kojim se radionicama radi i kada će se održati putem gradskih medija te facebook profila knjižnice kako biste se pravovremeno predbilježili za željenu radionicu jer je broj mjesta ograničen. 
Sudjelovati mogu naši dosadašnji ČLANOVI Dječjeg odjela te oni koji će to postati ovoga ljeta kako bi se što ljepše i kreativnije družili u našoj Knjižnici te mogli koristiti i brojne druge knjižnične usluge kroz cijelu godinu od dana učlanjenja. Za sudjelovanje djece predškolskoga uzrasta u radionicama potrebno je odobrenje roditelja ili skrbnika uz organizirani dolazak i odlazak.

RADIONICE POČINJU U 9,30 (osim “DECOUPAGE-RADIONICE” koja će se održati u petak, 21. lipnja od 12,00-13,30 h). S veseljem vas očekujemo!

Popis kreativnih susreta-radionica LJETA U KNJIŽNICI 2013. (prvi dio):

19.lipnja (srijeda, 9,30-11,30 h) -Svečano otvorenje 12. LJETA U KNJIŽNICI uz kreativnu radionicu “JEDAN DAN NA DIVLJEM ZAPADU”
Voditeljice: Tanja SLIŠURIĆ, Mirjana PRANJIĆ (GKNG)

20. lipnja (četvrtak, 9,30-11,00 h)- RADIONICA WESTERN-PLESA (Plesna sekcija BIJELI VUK s voditeljicom Dušom OPAČIĆ) ;suvoditeljica: Mirjana PRANJIĆ (GKNG)

21. lipnja (petak, 9,30-11,00 h) – DIVOVI, ZMAJEVI, ČUDOVIŠTA I SVEMIRCI – likovna radionica (tehnike: tisak sa pastelima i trganjem papira)
Voditelji: Jasminka KLIKIĆ i Branko KOLIĆ (GKNG) ; Suorganizator: Dječji vrtić NG
* Radionica je namijenjena mlađoj djeci od 5-10 godina

21. lipnja (petak, od 12,00-13,30 h) – ŠARENO LJETO -kreativna radionica (decoupage tehnika)
Voditeljica: Kristina ABRAMOVIĆ, suvoditeljica: Biljana DAKIĆ (GKNG);
* Radionica je namijenjena djeci od 10-15 godina

27. lipnja (četvrtak, od 9,30-11,30 h) – ŠTO SE U KNJIŽNICI RADI – kreativni susret-radionica za predškolce i osnovnoškolce
Voditeljica: Renata MATIJAŠEVIĆ (GKNG); suorganizator: Učilište Relković (OGŠ)

03. srpnja (srijeda, 9,30-11,30 h) – I JA SAM LIK IZ BAJKE – radionica kreativnog pisanja uz HLAPIĆEVU GODINU
Voditeljica: Sanja ŠIMIĆ ; suvoditeljice: Štefanija MILINOVIĆ i Biljana DAKIĆ (GKNG) ; suorganizator: OGŠ Učilišta Relković

 

Print Friendly, PDF & Email

Komentari

komentar/a

Mozete preskociti ovo i ostaviti odgovor..

Komentiraj

Morate biti logirani za pisanje komentara.